Køb miljøvenlige boblekuverter hos Billig Emballage

Når du skal sende personlige og uvurderlige genstande vil du gerne sikre dig, at dine genstande når frem til modtageren uden problemer, ødelagte dele eller skader. Det samme er gældende hvis du har et firma, som har mange forsendelser, så vil du gerne sikre dig at dine produkter når ud til kunden i samme kvalitet som du sendte det afsted. 

For at imødekomme dette meget normale behov, kan du overveje at investere i boblekuverter, som er en billig, simpel og sikker løsning for at få dine genstande eller produkter sendt afsted. Hos Billig Emballage finder du Danmarks billigste boblekuverter, som er tilgængelige for alle, uanset om du er ude efter en enkelt boblekuvert eller en hel palle til dig som sender produkter til kunder. 

Inde på hjemmesiden boblekuvert kan du se det store udvalg hos Billig Emballage. Her kan du også købe dine produkter online og få dem tilsendt, samt kontakte Billig Emballage til en uforpligtende samtale og få besvaret dine spørgsmål. 

Stort udvalg til gode priser

Billig Emballage har et bredt udvalg af forskellige former for boblekuverter, så du helt sikkert kan finde et format, som passer til dit behov. 

Udover almindelige boblekuverter kan du også købe farvede boblekuverter, miljøvenlige foret kuverter og bobleposer. Fælles for alle typer er, at de fås i forskellige størrelser, så de kan tilpasses dit behov. 

Fri levering på dine boblekuverter

Når du køber boblekuverter hos Billig Emballage tilbydes du gratis levering allerede ved køb for 500 kroner. Dette tilbud kan kombineres med andre varer fra deres hjemmeside også: boblekuvert

Boblekuverter vil spare dig penge ved forsendelse, da deres vægt er så let at prisen for forsendelse holdes nede. For eksempel er den almindelige standard hvide boblekuvert foret med bobleplast med 10 millimeter bobler, som ikke fylder meget, men som garanterer dig høj brudstyrke. 

Tænk på miljøet!

Billig Emballage har gjort det nemt for dig at afskaffe dine boblekuverter korrekt. Da boblekuverter består af papir og bobleplast skal disse skilles ad og afleveres til genbrug for henholdsvis papir og plast. 

Med disse boblekuverter kan du nemt skille dem ad ved at rive indersiden og ydersiden fra hinanden, og herefter blot ligge begge dele til genbrug. 

Alt papir anvendt hos Billig Emballages boblekuverter er FSC mærket. Dette betyder at træerne brugt til produktion er produceret med tanke på genplantning og der følges kriterier for ordentlig skovdrift. Derudover er bobleplasten lavet af 50% genbrugt plast, så du kan med god samvittighed over for miljøet købe dine boblekuverter hos Billig Emballage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *