Sælg dit guld hos nordisk guld

Nu har du muligheden for at sælge dit guld online hos Nordisk Guld 

Nordisk Guld køber nemlig dit guld! ved Køb af guld får du muligheden for at få den bedste pris hos Nordisk guld for dit smykke. Det gør du, da priserne sættes efter matchende priser ud fra andre aktørers priser. Det betyder, at du får den opdaterede pris og udover det, er der også en række andre fordele. 

Der er en lang række fordele ved at lade nordisk guld købe dit guld. 
Nedenstående er en lang række fordele som du får, ved at vælge Nordisk guld og hvis du vil vide mere Omkring Nordiskguld.dk så er du også velkommen til at klikke ind på deres hjemmeside, for at læse videre. 

Fordelene hos Nordisk guld 

  • Prismatch som der sker ud fra andres forhandleres priser, så du sikrer dig at få den bedste pris for dit guld
  • Du får din udbetaling med det samme via en straksoverførsel. Det betyder at uanset om det ikke er en almindelig bankdag, så får du pengene med det samme! Blot vent en halv time og pengene er inde!
  • Guldet som du indleverer bliver gennemgået grundigt hos Nordisk guld og via en røntgen maskine bliver dit smykke analyseret – selv store mængder kan blive analyseret og på under en halv time kan du få udbetaling for dit smykke
  • ingen skjulte gebyrer 
  • Vælg selv  om du kun vil have værdi for guldet eller om du også vil have værdi for nogle diamanter der måske hører med til smykket. 
  • Du får både penge for design og mærke, hvis du f.eks. ejer et Ole Lynggard smykke, får du mere end bare for selve guldet. 
  • Nemt at sende afsted og du får betalt fragten
  • Altid de bedste guldpriser 
  • Nordisk Guld sender store mængder til smeltning og minimerer dermed de omkostninger der måtte være og styrker samtidig forhandlingspositionen. 
  • Der bruges en moderne guldscanner, så der ikke er et risikotillæg indblandet, da de præcis ved hvor meget guld du indleverer. 

Ja, fordelene er mange og hos Nordisk Guld  får du ihvertfald den bedste pris uanset den karat smykket det har. Du skal altså ikke længere bekymre dig om, hvad du kan få for dit guld, da du vil få den absolut bedste pris! Guld er et at de smukkeste metaller man overhovedet kan bruge til et smykke. Guldprisen vil altid være afhængig af en hvis efterspørgsel. Det er derfor der skal en grundig vurdering til. 

Du kan læse videre i artiklen Sådan holder du det sunde mindset julen over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *