Bæredygtighed og moderne designs fusioneres af Sika Design

Når vi skal købe nye møbler til vores hjem leder vi oftest efter noget stillfyldt, med moderne design og personlighed. Ovenikøbet lever vi i en tid hvor bæredygtighed er i højsædet, så oftest er vi mere opmærksomme på produktionens udledning, så vi kan støtte mere bæredygtige produktioner. Hos Sika Design kan du finde denne fusion af bæredygtighed og moderne designs. Møblerne er stilfulde med personlighed, de er lavet af bæredygtigt materiale fra Indonesien, og så udleder produktionen meget lidt, hvilket gør det til et miljøvenligt valg for dig. 

Herunder finder du en kort præsentation af rattan møbler fra Sika Design – møbler lavet af rattan fra Indonesien. Du kan også følge linket Rattan og se det store sortiment af bæredygtige møbler. Herinde kan du også bestille dine møbler direkte fra hjemmesiden, og få dem leveret til din dør. 

Et bæredygtigt materiale som skabt til møbel produktion

Rattan er en græsart fra Indonesien, der vokser op af træerne i regnskoven. Det er verdens næst hurtigste voksende materiale, da det regenenerer sig selv i løbet af fem til syv år. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter høj, og bliver høstet per håndkraft af lokale bønder. 

Så hvorfor er rattan så godt et materiale til møbel produktion? Det er det for rattan både er et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale over for varme, kulde og temperatursving, hvilket betyder dine møbler holder sig gode og stærke, både indendørs og udendørs. Særligt ét træk gør rattan et perfekt materiale til møbel produktion: Rattan er et solidt materiale og nemt at bøje, så med sin slidstærke natur kan dine rattan møbler holde i mange generationer. 

Bæredygtighed og mange års erfaring

Sika Design er Skandinaviens ældste producent af rattan og kurvemøbler, startende i 1942. I dag har Sika Design ni forskellige kollektioner, som har fokus på komfort, materialet og det gode håndværk. 

Sika Design har fokus på bredygtighed i hvert eneste led af produktionen: Rattan bliver høstet af lokale bønder ved håndkraft, alle møbler fra Sika Designs flettes og formes ved håndkraft, baseret på lokal traditionelt håndkraft og der bruges ganske få maskiner til hele produktionen.

Dernæst bliver møblerne sejlet direkte fra fabrikker i Indonesien til større eksport markeder, så møbler ikke sejles frem og tilbage forgæves. Da møblererne er stabelbare betyder det også, at de kan opbevares lettere, hvilket også mindsker udledning ved for eksempel transport. 

Så gå ind på Rattan og find dine nye, bæredygtige møbler allerede i dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *