Bliv selvstændig massør hos Ilsø Massage

Hvis du har en drøm om at blive selvstændig massør, så skal du læse med her.

Du har nu en enestående mulighed for at blive en del af Ilsø Massage\’s kompetente team som selvstændig massør, og derved få et Massør job, hvor du opnår stor fleksibilitet, masser af klienter til din klinik og sikkerhed i form af fuld support og videreuddannelse.

Hvem er Ilsø Massage?

Ilsø Massage er et yderst professionelt setup, hvor du er under kyndige vinger, så du kan være sikker på, at drive en sund og fleksibel forretning som massør. Ilsø Massage består af en lang række professionelle massører over hele landet, som alle har en klar intention om at yde den bedste service, og derved opnå tilfredse kunder og en profitabel forretning.

Ilsø Massage har travlt, og derfor har de brug for dig, og søger derfor efter selvstændige massører i hele landet.

Har du en drøm om at være selvstændig?

Hvis du ønsker at starte som selvstændig massør, men måske synes du at det kan virke en anelse uoverskueligt at komme i gang og starte op selv, så er Ilsø Massage et rigtig godt valg. Du bliver hjulpet i gang med opstarten, hvor du har mulighed for at få en briks, olier og andre fornødenheder, som du har brug for i dit virke som massør. Ilsø Massage hjælper dig også med at skaffe dine første kunder, så du er sikker på at komme godt fra start af, og på den måde har du også noget at bygge videre på.

Hvad end du har kompetencer inde for sportsmassage, gravidmassage, fysiurgisk massage eller andre former for massage, så har du altså en glimrende mulighed for at komme i gang som selvstændig.

Du kan altså blive taget i betragtning som selvstændig massør hos Ilsø Massage, hvad end du er uddannet massør, i gang med din uddannelse som massør eller ønsker at blive massør i fremtiden.

Hos Ilsø Massage har du mulighed for at koncentrere dig hundrede procent om dine kunder, da der er fuld fleksibilitet, da du kan arbejde hjemmefra eller i din egen klinik, men du skal ikke selv tage dig af det administrative arbejde, for det står Ilsø Massage nemlig for.

Ilsø Massage søger efter selvstændige massører i hele landet, men særligt i Jylland og på Fyn. Men underordnet hvor du er bosiddende, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte Ilsø Massage, hvis du går med en uforløst drøm om at blive selvstændig massør, og få fuld råderet over din egen hverdag.

7 tanker om “Bliv selvstændig massør hos Ilsø Massage”

  1. hej, Coolcar.dk Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. Kærligst. Gry H. S.

  2. Godt gået Coolcar.dk
    Fed titel: “Bliv selvstændig massør hos Ilsø Massage” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning Fortsat god dag. Loui

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *