Find hurtigt den bedste kontinentalseng

Er du på jagt efter en ny seng? Men er du en smule forvirret over hvad du skal vælge, eftersom der er mange forskellige typer af senge på markedet? I denne artikel vil du kunne læse mere om hvad en kontinental seng er og hvor du finder den bedste kontinentalseng.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng bliver mere og mere populær for hvert år der går. En af de bedste ting ved en kontinentalseng er, at du ikke har den velkendte revne i midten, som plejer at adskille de to enkeltmadrasser i en dobbeltseng. Dermed kan du ligge behageligt uanset hvor i sengen du ligger. 

Derudover er en kontinentalseng opbygget af mere end et lag, hvilket er årsagen til at sengen er så behagelig at ligge i. Ved en kontinentalseng får du en seng med tre lag, hvor du i bunden finder en boxmadras, ovenpå her (i midten) finder du en springmadras, for til sidst (øverst) at finde en topmadras, som typisk vil bestå af det kendte memoryskum, der lige gør sengen endnu bedre. 

Ved en kontinentalseng får du også en seng som ikke har den velkendte sengeramme, hvor du er vant til at se en lamelbund nederst. I en kontinentalseng er det den nederste boxmadras, som udgør bunden og de to andre madrasser bliver efterfølgende stablet ovenpå. Dermed får du også en seng som er en tand højere end hvad du er vant til, hvilket mange finder fordelagtigt, specielt folk med rygproblemer, ældre eller folk med nedsat bevægelighed, da det er nemt at komme op i sengen og ud af sengen igen. 

Er du blevet mere interesseret i en kontinentalseng?

Hvis dette har vakt din interesse og du tænker at det er en kontinentalseng, som er vejen frem hjemme hos dig. Så bare rolig, der er et stort marked for disse senge og du skal ikke lede længe på nettet, for at finde en forhandler i nærheden af dig. Vi har gjort noget af forarbejdet for dig og har her samlet en liste over hvor du kan finde den bedste kontinentalseng. Dermed er det blot at finde ud af hvad størrelse din seng skal være, hvad farve den skal have (da de kommer i flere forskellige farver), hvordan sengegærdet skal se ud (mange vælger at sætte sengen fast til sengegærdet) og så er det ellers bare at finde en forhandler i nærheden af dig, som også kan tilbyde dig en fornuftig pris. 

2 tanker om “Find hurtigt den bedste kontinentalseng”

  1. Fedt, Coolcar.dk Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Find hurtigt den bedste kontinentalseng’, men ellers god læsning! 😉
    Kærligst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *