Tre råd til en sundere krop

Hvis du, ligesom utroligt mange andre i verden, går og døjer med din selvopfattelse og dit mentale velvære, så vil du garanteret blive glad for at høre at det faktisk ikke er så svært at lave en vedvarende bæredygtig omstilling som du måske skulle tro. 

Det de fleste gør forkert når de er ude på at blive en bedre udgave af dem selv, er at de satser på at det \’bare\’ lige er noget man kan gøre over en uges tid. Men der er en grund til at det hedder en sund livsstil og ikke bare en sund livsuge – det skal vare ved.

Her kommer fejlen så. Når mennesker tror at sund omstilling sker på en uge men så opdager at de ikke er de menneske de gerne vil være efter en uge med diverse tilskud og sund kost, så bliver man demotiveret – og der er få ting der slår en sund omstilling til jorden som demotivation. 

Hvis du virkelig er interesseret i at blive en bedre udgave af dig selv, så kan du med fordel læse de tre råd herunder:

Råd #1 – Dyrk motion

Mange mennesker tror at sund er lig med at dyrke mange forskellige former for motion, men du vil blive overrasket over at finde ud af hvor lidt motion der egentligt skal til før det gør en mærkbar forskel hos folk.  

Når du går fra nul motion er der klart at tre forskellige slags sport plus yoga vil gøre dig demotiveret i den længere bane – du bliver nød til at træne dig op til at have en sund krop, det sker ikke over natten.

Råd #2 – Dit mentale velvære

Er mindst, hvis ikke mere, vigtig end motionen. Før vi mennesker kan begynde at se os selv som et menneske med en sund livsstil bliver vi nød til at have et godt mentalt velvære – og det får vi igennem mindfullness, bøger og fred og ro. Der er få ting der skaber lige så meget støj for os som at konstant blive bombarderet med forskellige indtryk fra telefonen, radioen eller fjernsynet – overvej derfor at skære ned på det.

Råd #3 – Søvn, massere af det

Hvis ikke du er en af de mennesker der altid er lige god til at få sovet om natten, så er dette punkt alfa og omega for dig. Søvn er en af de vigtigste ting for at vi mennesker kan fungere optimalt igennem dagen og hvis ikke du får det du skal bruge, kommer du ikke til at være den bedste udgave af dig selv.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

5 tanker om “Tre råd til en sundere krop”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *